Coaching bij vreemdgaan

Coaching en therapie bij problemen door vreemdgaan of verliefdheid op een ander

Coaching of therapie bij problemen door vreemdgaan

 • Ben je vreemdgegaan?
 • Heb je een affaire, ben je verliefd op een ander?
 • Kun je niet kiezen of loskomen?
 • Is je partner vreemdgegaan?
 • Of verliefd op een ander?
 • Voel je je machteloos, bang, gestresst, in de steek gelaten, diep gekwetst?

Ik help je graag. Overspel is erg heftig, het kan eenzaam zijn om er alleen mee te moeten omgaan, of te moeilijk. Coaching of therapie bij vreemdgaan is geschikt voor mensen die het moeilijk hebben door hun eigen overspel of de ontrouw van hun partner en zelf niet verder komen. Het verschil is dat therapie de meer hardnekkige patronen en de diepere wortels daaronder aanpakt.  

Kosten coaching

De investering voor individuele coaching is €85,50 excl BTW per sessie van 60 minuten.

 

 

Mijn aanpak bij problemen door vreemdgaan

Met coaching en therapie krijg je meer inzicht in jezelf en je situatie, meer rust en grip. Ik help bij de stress en bij het verwerken van hevige gevoelens. Daarnaast ontdek je waarom dit gebeurt, wat je wilt en hoe je verder wilt. Ik help je ook met je emoties, zoals angst, wantrouwen, schuldgevoel, jaloezie, schaamte. En met het zetten van de stappen die je wilt, zoals je minnaar of minnares loslaten, erover praten met je partner, je relatie verbeteren, vertrouwen herstellen, of bepalen of je je relatie wilt beëindigen. 

Ik werk diepgaand, dit is het meest effectief en zorgt voor duurzaam resultaat. Maar ik ben ook pragmatisch en bied handvatten als die nodig zijn. Ik gebruik methoden die goed onderzocht zijn, en persoonsgericht (in plaats van enkel klachtgericht). 

 

Voordelen vreemdgaan therapeut

 • Gespecialiseerd in coaching bij problemen rondom vreemdgaan.
 • Ik ken de dynamiek, emoties en vele aanleidingen tot vreemdgaan.
 • Meestal kunnen we snel van start.
 • Je kunt ook ‘s avonds bij mij terecht (als er plek is).
 • Ervaren coach met gedegen kennis en vaardigheden, warm en stevig.
 • Effectief door maatwerk aanpak.
 • Sessies van 60 minuten voor individuele coaching en 75 minuten voor relatietherapie.

Als je partner is vreemdgegaan of verliefd is, 
verdwijnt de grond onder je voeten.

 

En als je zelf vreemdgaat of verliefd bent,
kan je helemaal verstrikt zijn geraakt.

 

Coaching of therapie bij problemen door vreemdgaan helpt
rust, inzicht en regie krijgen én herstellen

COACHING ALS JE ZELF BENT VREEMDGEGAAN

Misschien ben je een keer over de scheef gegaan of heb je een affaire. Bij individuele coaching als je zelf vreemdgaat of bent gegaan, staan vragen centraal als: Wat heeft mij hiertoe gebracht? Wat zegt dit over mij en hoe ik mij voel in mijn relatie? Moet ik het vertellen? Hoe ga ik om met mijn schuldgevoel, stress, angst? Wat moet ik nu? Soms weet je het niet meer. Ik kan je helpen de kluwen ontwarren, antwoorden vinden en met deze situatie omgaan.

COACHING ALS JE VERLIEFD BENT OP EEN ANDER

Verliefdheid is een heftige staat van zijn. Wetenschappers vergelijken het wel met de Obsessieve Compulsieve Stoornis. In ieder geval ben je niet helemaal jezelf als je verliefd bent. Het is lastig om helder te denken. Je bent geen slecht mens als je verliefd bent op een ander en je zou het aan je partner kunnen vertellen en samen kunnen komen. Maar misschien durf je dat niet of wil je partner niet mee. Vragen die centraal staan bij coaching bij verliefdheid op een ander zijn: Wat gebeurt er? Waarom gebeurt dit? Wat wil ik, wat moet ik nu? Ik kan je helpen antwoorden vinden en met deze situatie omgaan.

COACHING ALS JE PARTNER IS VREEMDGEGAAN

Misschien heb je een mail gelezen, een app-bericht gezien, of iets gehoord. Of misschien heeft je partner het je zelf verteld. Als je ontdekt dat je partner is vreemdgegaan of vreemdgaat is de schrik groot. Je kunt helemaal van slag zijn en je bang, verdrietig, woedend, onzeker, beschaamd of eenzaam voelen. Samen in relatietherapie gaan zou goed zijn, maar lukt misschien (nog) niet. Je zit met allerlei vragen en emoties en zoekt handvatten en steun. Ik kan je helpen met de stress, angst, boosheid, pijn, machteloosheid. En ik kan je helpen goed met de situatie omgaan.

COACHING ALS JE EEN NIEUWE PARTNER NIET DURFT TE VERTROUWEN

Als je in een eerdere relatie met overspel te maken hebt gehad, of je relatie uit overspel is ontstaan, kan het zijn dat je moeite hebt om te vertrouwen. Je bent dan sneller argwanend, angstig, onzeker of boos dan je vroeger was in een relatie. Dit is lastig. Ik kan je helpen met je wond omgaan, met je angst omgaan, je vertrouwen laten groeien.

Contact formulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.