Coach vreemdgaan

Ervaren, gecertificeerd EFT relatietherapeut, coach en therapeut, gespecialiseerd in problemen door vreemdgaan

Aangenaam

Drs. Lisette Wevers. Oprichter van deze site en EFT relatietherapeut, psychosociaal therapeut en coach, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met problemen door vreemdgaan of verliefdheid op een ander. Voor deze specialisatie heb ik gekozen omdat ik zo echt het verschil kan maken voor mensen in deze moeilijke situatie. En omdat het zo eenzaam kan zijn om hier doorheen te gaan. Ontrouw is heftig, ingrijpend. Ik begrijp hoe ingewikkeld, verwarrend, stressvol en pijnlijk het is. En ik wil jou of jullie graag helpen om op een goede manier hier doorheen te komen. 

Ik help je door de crisis heen

Ik help bij het ontwarren en verwerken van emoties en het zoeken naar antwoorden. Waarom gebeurt dit, hoe overleef je dit, kun je ooit weer vertrouwen, wat zegt dit, wie is je partner nu eigenlijk, wie ben jij, wat zijn jouw behoeften en gevoelens? Hoe praat je hierover, hoe begrijp je de ander? En ik help jullie de verbinding te versterken, als jullie dat willen. Ook als jij of je partner niet weet wat je wilt met je relatie, kan ik als coach en relatietherapeut helpen.   

Ik ben ervaren, erkend coach en EFT relatietherapeut

Mijn aanpak is op maat. Ik ben betrokken, diepgaand en oplossingsgericht. Ik ben erkend bij NOBCO en EFT Nederland. Ik werk met methoden die bewezen waarde hebben, zoals Emotionally Focussed Therapy (EFT) voor relatietherapie en voor individuele begeleiding de Persoonsgerichte aanpak (ik kijk dus verder dan de klachten, kijk naar jou/jullie als persoon en werk ook aan de oorzaak). Ik ben tevens erkend mindfulness trainer en zet deze methode soms in om je te helpen stress te reduceren. 

Opleiding en ervaring:

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb ruim tien jaar ervaring in professioneel begeleiden van mensen: individuen, groepen en stellen. Ik heb veel opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, therapie, relatietherapie en mindfulness. Onder meer de EFT opleiding bij EFT Nederland en Rino. EFT is een goed onderzochte en bewezen methode voor relatietherapie en individuele therapie bij relatieproblemen. Ik doe aan intervisie (therapeuten die bij elkaar komen om elkaar scherp te houden) en volg regelmatig vakmatige cursussen.

Mijn algemene voorwaarden vind je hier.

Registraties/beroepsverenigingen

NOBCO 30870
EFT Nederland: 457
KVK 59560371
BTW NL169243941B02

 

Coach vreemdgaan

Ik ben te beluisteren bij de podcast Lust

Ik vertel in deze podcast over mijn werk, over vreemdgaan, hechting en nog veel meer: hier te beluisteren!

Social media

Instagram 

Opleidingen die ik volgde:

  • Psychosociale therapie (3-jarige post-HBO) (therapie bij problemen die een diepere oorzaak hebben)
  • Emotionally Focused Therapy (EFT), bij Rino 
  • Emotionally Fucused Therapy, basis en verdieping, bij EFT Nederland
  • Opleiding Coach Expert, bij NONONS, ingeschaald door de NOBCO  (beroepsvereniging) op EQA senior practioner niveau.
  • ACT Verdiepingscursus, bij Centrum voor EMDR & ACT
  • Opleiding Systemisch werken, bij Hellinger instituut
  • Mindful self-compassion, bij de grondleggers Kristin Neff en Chris Germer
  • Bezielingscoaching, bij Hoogendijk Coaching & Opleiding
  • Opleiding tot Mindfulness trainer, bij het Centrum voor Mindfulness

 

En verder