Coach vreemdgaan

Ervaren coach en relatietherapeut, gespecialiseerd in problemen door vreemdgaan

Aangenaam

Drs. Lisette Wevers. Oprichter van deze site en coach en relatietherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met problemen door vreemdgaan of verliefdheid op een ander. Voor deze specialisatie heb ik gekozen omdat ik zo echt het verschil kan maken voor mensen in deze moeilijke situatie. Ontrouw is heftig, ingrijpend. Ik begrijp hoe ingewikkeld, verwarrend, stressvol en pijnlijk het is. En ik wil jou of jullie graag helpen om op een goede manier hier doorheen te komen. 

Ik help je door de crisis heen

Ik help bij het ontwarren en verwerken van emoties en het zoeken naar antwoorden. Waarom gebeurt dit, hoe overleef je dit, kun je ooit weer vertrouwen, wat zegt dit, wie is je partner nu eigenlijk, wie ben jij, wat zijn jouw behoeften en gevoelens? Hoe praat je hierover, hoe begrijp je de ander? En ik help jullie de verbinding te versterken, als jullie dat willen. Ook als jij of je partner niet weet wat je wilt met je relatie, kan ik als coach en relatietherapeut helpen.   

Ik ben ervaren coach en relatietherapeut

Mijn aanpak is op maat. Ik ben betrokken, diepgaand en oplossingsgericht. Ik werk met methoden die bewezen waarde hebben, zoals Emotionally Focussed Therapy (EFT) voor relatietherapie en voor individuele begeleiding de Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Transactionele Analyse (TA), en Systemisch Werken. Ik ben tevens erkend mindfulness trainer en zet deze methode soms in om je te helpen stress te reduceren. 

Opleiding en ervaring:

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Eerst Psychologie (propedeuse), waarna ik overgestapte op Communicatiewetenschap (doctoraal) en afgestudeerde met een onderzoek naar gedragsdeterminanten (wat maakt dat je iets wel of niet doet). Na een loopbaan als communicatiemanager en uitgever, kwam ik in 2014 op het pad van coaching. Dit was voor mij een logische stap omdat ik zocht naar diepgang en zingeving, maar ook nuchter en praktisch ben. Sinds 2016 geef ik ook relatietherapie op basis van de empirische methode EFT, die goed past bij relatieproblemen door overspel.

Mijn algemene voorwaarden vind je hier.

Registraties/beroepsverenigingen

NOBCO 30870
VMBN 2016912
KVK 59560371
BTW NL169243941B02

 

Coach vreemdgaan

Opleidingen die ik volgde:

  • Emotionally Focused Therapy (EFT), bij Rino 
  • Emotionally Fucused Therapy, basis en verdieping, bij EFT Nederland
  • Opleiding Coach Expert, bij NONONS, ingeschaald door de NOBCO  (beroepsvereniging) op EQA senior practioner niveau.
  • ACT Verdiepingscursus, bij Centrum voor EMDR & ACT
  • Opleiding Systemisch werken, bij Hellinger instituut
  • Mindful self-compassion, bij de grondleggers Kristin Neff en Chris Germer
  • Bezielingscoaching, bij Hoogendijk Coaching & Opleiding
  • Opleiding tot Mindfulness trainer, bij het Centrum voor Mindfulness 
  • Momenteel volg ik de therapie-opleiding bij Sau, gericht op verhelpen van hardnekkig problemen (denk aan zelfbeeld, niet bij gevoel komen, altijd flink zijn, je te afhankelijk voelen).  

 

En verder