Coach vreemdgaan

Coaches, psycholoog En relatietherapeuten WAARMEE IK SAMENWERK. met ervaring in begeleiding bij problemen door vreemdgaan.

Coach vreemdgaan

Aangenaam Sandra van Nispen

Ik ben een ervaren EFT-relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy), coach en trainer. Na mijn studie aan de Universiteit van Utrecht ben ik o.a. opgeleid als psychotherapeut volgens de Human Givens methode in Engeland. Andere opleidingen zijn MMS coaching, Transactionele Analyse (TA), Systemic Healing, Insights – Jungiaanse bewustzijnstypes. Ook ben ik jarenlang getraind in Yoga, Mindfulness en Tibetaans boeddhisme en integreer ik die principes in mijn werk.

eze achtergrond geeft me een scala aan mogelijkheden om precies op maat met jullie te werken, helemaal afgestemd op wat jij en jullie op dit moment nodig hebben. Mijn grootste passie is om met liefdespartners te werken aan de problemen die zij tegenkomen in hun relatie, zodat of de verbinding sterker wordt en de liefde weer kan stromen, of – als dat nu aan de orde is – zij op een goede manier uit elkaar kunnen gaan.

Begeleiding

In mijn praktijk in Kortenhoef en op IJburg begeleid ik veel cliënten met de problemen rondom vreemdgaan. Dat is meestal zo’n ingrijpende ervaring dat partners het gevoel hebben dat ineens alles op z’n kop staat en onzeker is geworden. Veel stellen merken tot hun verbazing dat als ze goed door deze crisis heenkomen, hun relatie eigenlijk beter is geworden dan voorheen. 

Ervaring

 • Gevorderd EFT therapeut
 • Human Givens therapeut
 • Trainer mindfulness en leiderschap

Lidmaatschap

 • EFT Nederland
 • NOBCO
 • Human Givens Instituut
Syl Oude Egberink

Aangenaam Syl Oude Egberink

Vooral als je last hebt van hevige angsten, trauma, of een seksverslaving, ben ik de aangewezen psycholoog voor je.
Na een lange loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg, ben ik zelfstandig psycholoog geworden. Zo kan ik flexibel zijn in de behandelingen, zodat ze echt passen bij mijn cliënten. De tijd kan nemen om goed te luisteren en datgene in te zetten wat voor jou helpend is. 

Begeleiding

Ik help je onderzoeken op een open, warme manier, met eerlijke en directe feedback. Ik ben ervaren in het toepassen van verschillende methoden zoals EMDR, schematherapie, CGT en ACT. Ik help je graag weer de regie te nemen en ontdekken hoe je verder wilt.

Ervaring

 • Veel ervaring met traumabehandelingen
 • Veel ervaring met behandeling van angststoornis
 • Veel ervaring met behandeling van verslavingen

Lidmaatschap

 • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
Coach vreemdgaan

Aangenaam: Wills

Ik ben een EFT-relatietherapeut, NVGR systeemtherapeut en coach. Ik heb veel cliënten begeleid met problemen door overspel, zowel individueel als samen met hun partner. Omdat ik systeemtherapeut ben, kan ik ook gesprekken van ouders en hun kinderen begeleiden. Het komt bijvoorbeeld geregeld voor dat kinderen boos zijn op een ouder als zij weten van het overspel. Je kind(eren) een keer meenemen, kan het contact tussen jullie verbeteren. Dat is voor iedereen fijn.   

Het belang van goede gesprekken

Het is een voorrecht om goede gesprekken te voeren met mensen over hun relatie en te helpen beter met elkaar te praten. De vraag is hoe partners kunnen afstemmen op elkaar, zodat het weer veilig en fijn voelt. Ik ben er voor mensen die willen proberen om hun relatie een nieuwe wending te geven. En ook voor mensen die twijfelen of ze dat nog willen, of het nog zin heeft en of ze het nog kunnen. Als je niet meer verder wilt met je relatie, kan ik je begeleiden bij alle emoties en je coachen bij de stappen die je dan neemt.

Ervaring

 • Gevorderd EFT therapeut
 • Systeemtherapeut NVGR
 • Trainer provocatieve coaching
 • Mediator en Fasfamilierecht advocaat

Lidmaatschap

 • EFT Nederland
 • Nederlandse Vereniging  voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)
 • MfN registermediator