Coach vreemdgaan

Coaches en relatietherapeuten, met ervaring in begeleiding bij problemen door vreemdgaan, waarmee ik samenwerk

Aangenaam Sandra van Nispen

Ik ben een ervaren EFT-relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy), coach en trainer. Na mijn studie aan de Universiteit van Utrecht ben ik o.a. opgeleid als psychotherapeut volgens de Human Givens methode in Engeland. Andere opleidingen zijn MMS coaching, Transactionele Analyse (TA), Systemic Healing, Insights – Jungiaanse bewustzijnstypes. Ook ben ik jarenlang getraind in Yoga, Mindfulness en Tibetaans boeddhisme en integreer ik die principes in mijn werk. Ik werk zowel met particulieren als in het bedrijfsleven en deze ruime ervaringen geeft me een scala aan mogelijkheden om precies op maat met jullie te werken, helemaal afgestemd op wat jij en jullie op dit moment nodig hebben. Mijn grootste passie is om met liefdespartners te werken aan de problemen die zij tegenkomen in hun relatie, zodat of de verbinding sterker wordt en de liefde weer kan stromen, of – als dat nu aan de orde is – zij op een goede manier uit elkaar kunnen gaan.

Begeleiding 

In mijn praktijk voor relatietherapie begeleid ik veel cliënten met de problemen rondom vreemdgaan. Dat is meestal zo’n ingrijpende ervaring dat partners het gevoel hebben dat ineens alles op z’n kop staat en onzeker is geworden. Als jullie dit hebben meegemaakt, dan hebben jullie misschien het gevoel even helemaal de weg kwijt te zijn. Kunnen jullie elkaar ooit nog vertrouwen? Willen jullie überhaupt nog wel verder met elkaar? In het begin weet je dat gewoon nog niet. Alles staat op losse schroeven. In mijn begeleiding help ik jullie in de eerste fase van crisismanagement zodat de situatie niet escaleert maar juist de rust weer terugkeert. Vervolgens onderzoeken we hoe de affaire heeft kunnen gebeuren. Wat maakte jullie relatie kwetsbaar hiervoor? Hoe beter jullie dat begrijpen, hoe beter jullie goede keuzes kunnen maken voor de toekomst. In de derde fase onderzoeken we, als jullie dat willen, hoe jullie nieuwe relatie eruit komt te zien. Veel stellen merken tot hun verbazing dat als ze goed door deze crisis heenkomen, hun relatie eigenlijk beter is geworden dan voorheen.

Coach vreemdgaan

Goede professionele begeleiding is belangrijk in dit proces, omdat de tijd niet vanzelf alle wonden heelt. Daar moet je actief zelf iets aan doen. Als jullie hier allebei goed doorheen komen, kunnen jullie uiteindelijk echt goede keuzes maken over hoe jullie verder gaan, met of zonder elkaar. Dat is niet alleen voor jullie als partners belangrijk, maar ook bijvoorbeeld voor jullie kinderen of eventueel toekomstige andere partners.

Ervaring

 • Gevorderd EFT therapeut
 • Human Givens therapeut
 • Trainer mindfulness en leiderschap

Lidmaatschap

 • EFT Nederland
 • NOBCO
 • Human Givens Instituut

Omdat mijn wachtlijst vol is en om te zorgen dat jij/jullie snel goede begeleiding krijgen, ben ik gaan samenwerken met Wills Langedijk. 

Aangenaam: Wills

Ik ben een EFT-relatietherapeut, NVGR systeemtherapeut en coach. Ik heb veel cliënten begeleid met problemen door overspel, zowel individueel als samen met hun partner. Omdat ik systeemtherapeut ben, kan ik ook gesprekken van ouders en hun kinderen begeleiden. Het komt bijvoorbeeld geregeld voor dat kinderen boos zijn op een ouder als zij weten van het overspel. Je kind(eren) een keer meenemen, kan het contact tussen jullie verbeteren. Dat is voor iedereen fijn.   

Het belang van goede gesprekken

Het is een voorrecht om goede gesprekken te voeren met mensen over hun relatie en te helpen beter met elkaar te praten. De vraag is hoe partners kunnen afstemmen op elkaar, zodat het weer veilig en fijn voelt. Ik ben er voor mensen die willen proberen om hun relatie een nieuwe wending te geven. En ook voor mensen die twijfelen of ze dat nog willen, of het nog zin heeft en of ze het nog kunnen. Als je niet meer verder wilt met je relatie, kan ik je begeleiden bij alle emoties en je coachen bij de stappen die je dan neemt. 

Coach vreemdgaan

Ervaring

 • Gevorderd EFT therapeut
 • Systeemtherapeut NVGR
 • Trainer provocatieve coaching
 • Mediator en Fasfamilierecht advocaat

Lidmaatschap

 • EFT Nederland
 • Nederlandse Vereniging  voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)
 • MfN registermediator