Coaching bij vreemdgaan

Coach gespecialiseerd in coaching bij vreemdgaan. Voor als je partner is vreemdgegaan of je zelf bent vreemdgegaan of een affaire hebt. 

Coaching bij vreemdgaan

Coaching bij vreemdgaan is geschikt voor mensen die problemen hebben door hun eigen overspel of de ontrouw van hun partner. Ik luister zonder oordeel en help je graag. Met coaching krijg je meer inzicht in jezelf en je situatie en meer grip. Het helpt bij het verwerken van hevige gevoelens. Daarnaast ontdek je wat je wilt, hoe je wilt dat het wordt. Je werkt daar met mijn begeleiding naartoe, of je nu samen of alleen verder wilt. Ik help je ook om te gaan met belemmeringen, zoals bijvoorbeeld angst, wantrouwen, schuldgevoel, niet-helpende overtuigingen, je omgeving, of communicatieproblemen. Ik gebruik methoden die goed onderzocht zijn: Transactionele Analyse (TA), Emotionally Focussed Therapy (EFT), Acceptance & Commitment Therapie (ACT), Geweldloze Communicatie en het Systemische werken.

 

KOSTEN COACHING

De investering voor individuele coaching is €75 excl BTW per sessie van 60 minuten.

 

VOORDELEN VREEMDGAAN THERAPEUT

  • Gespecialiseerd in coaching bij problemen rondom vreemdgaan.
  • Ik ken de dynamiek, emoties en vele aanleidingen tot vreemdgaan.
  • Meestal kunnen we snel van start.
  • Je kunt ook ‘s avonds bij mij terecht (spoedcoaching)
  • Ervaren coach met een brede achtergrond, grondig en prettig.
  • Effectief door maatwerk aanpak.
  • Sessies van 60 minuten voor individuele coaching en 75 minuten voor relatietherapie.

Waarom coaching bij vreemdgaan

Als je partner is vreemdgegaan, of verliefd is, verdwijnt de grond onder je voeten.
En als je zelf vreemdgaat of verliefd bent, kan je helemaal verstrikt zijn geraakt.
Coaching helpt om meer rust en helderheid te krijgen.

COACHING ALS JE ZELF BENT VREEMDGEGAAN

Misschien ben je een keer over de scheef gegaan of heb je een affaire. Bij individuele coaching als je zelf vreemdgaat of bent gegaan, staan vragen centraal als: Wat heeft mij hiertoe gebracht? Wat zegt dit over mij en hoe ik mij voel in mijn relatie? Moet ik het vertellen? Hoe ga ik om met mijn schuldgevoel, stress, angst? Wat moet ik nu? Soms weet je het niet meer. Ik kan je helpen de kluwen ontwarren, antwoorden vinden en met deze situatie omgaan.

COACHING ALS JE VERLIEFD BENT OP EEN ANDER

Verliefdheid is een heftige staat van zijn. Wetenschappers vergelijken het wel met de Obsessieve Compulsieve Stoornis. In ieder geval ben je niet helemaal jezelf als je verliefd bent. Het is lastig om helder te denken. Je bent geen slecht mens als je verliefd bent op een ander en je zou het aan je partner kunnen vertellen en samen kunnen komen. Maar misschien durf je dat niet of wil je partner niet mee. Vragen die centraal staan bij coaching bij verliefdheid op een ander zijn: Wat gebeurt er? Waarom gebeurt dit? Wat wil ik, wat moet ik nu? Ik kan je helpen antwoorden vinden en met deze situatie omgaan.

COACHING ALS JE PARTNER IS VREEMDGEGAAN

Misschien heb je een mail gelezen, een app-bericht gezien, of iets gehoord. Of misschien heeft je partner het je zelf verteld, maar is het onderwerp onbespreekbaar. Als je ontdekt dat je partner is vreemdgegaan of vreemdgaat is de schrik groot. Je kunt helemaal van slag zijn en je bang, verdrietig, woedend, onzeker, beschaamd of eenzaam voelen. Samen in relatietherapie gaan zou goed zijn, maar lukt misschien (nog) niet. Je zit met allerlei vragen en emoties en zoekt handvatten en steun. Ik kan je een luisterend oor bieden en helpen met deze situatie omgaan.

COACHING ALS JE EEN NIEUWE PARTNER NIET DURFT TE VERTROUWEN

Als je in een eerdere relatie met overspel te maken hebt gehad, kan het zijn dat de wond niet is genezen. Je bent dan sneller argwanend, angstig, onzeker of boos dan je vroeger was in een relatie. Dit is lastig. Ik kan je helpen met je wond omgaan, je vertrouwen laten groeien, door goed naar je te luisteren, te reflecteren, de juiste vragen te stellen en met mijn kennis over vreemdgaan en relaties.

2 + 14 =