Coach vreemdgaan

Coach en relatietherapeut gespecialiseerd is in begeleiding bij problemen rondom vreemdgaan

Aangenaam

Drs. Lisette Wevers. Coach en relatietherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met problemen door vreemdgaan. Voor deze specialisatie heb ik gekozen omdat in zo’n situatie hulp heel waardevol is. Het is fijn om op deze manier echt iets te kunnen betekenen. 
Imperfectie, lijden en kwetsbaarheid horen bij het leven en het menszijn. En bij relaties. Dat is niet makkelijk maar als je er goed mee leert omgaan kan het verrijkend zijn. Hoe moeilijk je dit nu misschien ook kunt voorstellen. 

Mijn mensbeeld is dat iedereen goed is. Maar soms doen we dingen die niet goed zijn of weten we niet meer wat het goede is; de goede keuze, stap, oplossing, of aanpak. Ik help je dan graag. Iedereen die dit echt wil aangaan is ook te helpen. Soms snel, soms vraagt het meer tijd. Bij een psychische stoornis raad ik je aan een specialist op dat gebied te zoeken. 

Ik help je door de crisis heen

In de liefde zijn we op ons kwetsbaarst. We kunnen diepe pijn, angst en wanhoop ervaren in relaties. En vastlopen, zelf niet meer verder komen. Ik verdiep mij al heel lang in liefdesrelaties. Ontrouw is heftig. Ik begrijp heel goed hoe ingewikkeld, verwarrend, naar of heftig de situatie kan zijn waarin je zit. En ik wil jou of jullie graag helpen om op een goede manier door deze crisis te komen.
Ik help bij het ontwarren en verwerken van emoties en het zoeken naar antwoorden. Waarom gebeurt dit, hoe overleef je dit, kun je ooit weer vertrouwen, wat zegt dit, wie is je partner nu eigenlijk? En ik help jullie de verbinding te versterken, als jullie dat willen. 
Ook als jij of je partner niet weet wat je wilt met je relatie, kan ik als coach en relatietherapeut helpen.   

Ik ben ervaren coach en relatietherapeut

Mijn aanpak is op maat. Ik ben warm en betrokken, diepgaand en waardegericht. Ik werk met methoden die bewezen waarde hebben, vooral met Emotionally Focussed Therapy (EFT), maar ook Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werken. Maar iedereen is uniek. Jij of jullie staan centraal, niet de methode. Mijn aanpak stem ik op jou/jullie af. Ik ben tevens erkend mindfulness trainer en zet deze methode soms in om stress te reduceren. Mijn algemene voorwaarden vind je hier.

Registraties

NOBCO 30870
VMBN 2016912
KVK 59560371
BTW NL169243941B02

 

 

Coach vreemdgaan

Opleiding en ervaring:

  • Opleidingen coaching/relatietherapie bij NONONS (senior practitioner), Hoogendijk opleidingen (bezielingscoaching), RINO (EFT relatietherapie) en Hellinger Instituut (Systemisch werken). Mindfulnessopleiding bij het Centrum voor Mindfulness. ACT verdieping bij EMDR-ACT Centrum. 
  • Studie Psychologie (1991-1993) en Communicatiewetenschap (1993-1997) aan de Universiteit van Amsterdam, afgestudeerd op gedragsonderzoek bij de faculteit voor Communicatiewetenschap.
  • Auteur van het ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen’, in 2017 verschenen bij Uitgeverij Brandt.
  • Blogger bij Wendyonline
  • Ik word geregeld geïnterviewd voor magazines als Zin, Margriet, Vrouw, Elle, etc.