De coach en relatietherapeut die gespecialiseerd is in begeleiding bij problemen rondom vreemdgaan

Aangenaam

Lisette Wevers. Coach en relatietherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met problemen door overspel. Voor deze specialisatie heb ik gekozen omdat in zo’n situatie hulp echt waardevol is. Het is fijn om op deze manier echt iets te kunnen betekenen voor anderen.

Ik help je door de crisis heen

Relaties zijn een van de belangrijkste elementen in je leven en ik verdiep mij daar al heel lang in. Ontrouw is heftig. Ik begrijp heel goed hoe ingewikkeld, verwarrend, naar of heftig de situatie kan zijn waarin je zit. En ik wil jou of jullie graag helpen om op een goede manier door deze crisis te komen.
Ik help bij het ontwarren en verwerken van emoties en het zoeken naar antwoorden. Waarom gebeurt dit, hoe overleef je dit, kun je ooit weer vertrouwen, wat zegt dit, wie is je partner nu eigenlijk? En ik help jullie de verbinding te versterken, als jullie dat willen. 
Ook als jij of je partner niet weet wat je wilt met je relatie, kan coaching of relatietherapie helpen. Iedereen is uniek. Jij of jullie staan centraal, niet de methode. Mijn aanpak stem ik op jou/jullie af.

Ik ben senior coach en relatietherapeut

Naast professioneel ben ik warm en betrokken, maar ook nuchter en oplossingsgericht. Ik werk grondig en met methoden die bewezen waarde hebben, zoals Emotionally Focussed Therapy (EFT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werken. Maar iedereen is uniek. Jij of jullie staan centraal, niet de methode. Mijn aanpak stem ik op jou/jullie af. Ik ben tevens erkend mindfulness trainer en zet deze methode soms in om stress te reduceren. Mijn algemene voorwaarden vind je hier.

Registraties

NOBCO 30870
VMBN 2016912
KVK 59560371
BTW NL169243941B02

 

Opleiding en ervaring:

  • Opleidingen coaching/relatietherapie bij NONONS (senior practitioner), Hoogendijk opleidingen (bezielingscoaching), RINO (EFT relatietherapie) en Hellinger Instituut (Systemisch werken). Mindfulnessopleiding bij het Centrum voor Mindfulness. ACT verdieping bij EMDR-ACT Centrum. 
  • Studie Communicatiewetenschappen en Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, afgestudeerd op gedragsonderzoek bij de faculteit voor Communicatiewetenschap.
  • Auteur van het ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen’, in 2017 verschenen bij Uitgeverij Brandt.
  • Blogger bij Wendyonline
  • Ik word geregeld geïnterviewd voor magazines als Zin, Margriet, Vrouw, Elle, etc.