Spoedcoaching ’s avonds voor als je niet kunt wachten op een afspraak

Spoedcoaching of spoed-relatietherapie

Omdat er ineens een crisissituatie kan zijn, die uit de hand dreigt te lopen door de heftige emoties, ben ik een avond per week beschikbaar voor spoedcoaching. Je kunt dan bij mij terecht voor een afspraak van ongeveer 1,5  uur, alleen of met je partner. Met spoedcoaching help ik je de crisis bedwingen en voorkomen dat er overhaastte beslissingen worden genomen of ondoordachte dingen worden gedaan. 

Na een spoedcoachingsgesprek van twee uur, kun je een vervolg afspraak maken voor coaching of relatietherapie, of zelf verder met de inzichten en handvatten die je hebt gekregen.

Kosten

De investering voor individuele spoedcoaching is €140 per uur excl BTW. De kosten van spoed relatietherapie zijn €200 excl. BTW.

 

 

Waarom bij mij?

Ik ben gespecialiseerd in hulp bij problemen rondom vreemdgaan en verliefdheid op een ander. Ik ken de hevige dynamiek die er vaak bij komt kijken, de emotionele rollercoaster. Ik gebruik technieken uit crisismanagement, diepgaande relatietherapiemethoden zoals EFT en oplossingsgerichte coaching. Voor de meeste mensen is overspel en verliefdheid op een ander taboe. Er komt vaak schaamte bij kijken. Er niet over praten maakt het vaak nog lastiger, je gaat je dan ook alleen voelen. Met mij kun je praten, ik luister zonder oordeel. Ik help je graag verder te komen.

 

Voordelen van spoedcoaching/-therapie

  • Je kunt snel terecht, staat er niet meer alleen voor
  • Ik ben gespecialiseerd in hulp bij problemen rondom vreemdgaan
  • Ik ken de dynamiek, emoties en vele aanleidingen
  • Ik ben ervaren, betrokken en warm en werk grondig
  • Ik werk met bewezen methoden.

Waarom spoedcoaching/spoed-relatietherapie?

Misschien dreigt je partner je te verlaten of zoek je houvast omdat je wereld op de kop staat. Als je niet kunt wachten op een intakegesprek, kan ik tijd in mijn agenda vrij maken voor spoedhulp. Dit is een anderhalf uur durende afspraak binnen 72 uur.

 
 

11 + 11 =