Q&A’s over vreemdgaan

Partner is vreemdgegaan in vorige relatie

Partner is vreemdgegaan in vorige relatie

Q: Ik ben gescheiden met 3 kinderen, en heb sinds vorig jaar een nieuwe relatie die heel fijn is, complementair, soepel, open; alles wat ik zoek. Mijn nieuwe partner is vreemdgegaan in zijn vorige relatie van 21 jaar; meerdere slippertjes en een affaire. Dit heeft hij...

Oneerlijk dat ik de enige schuldige ben van mijn vreemdgaan

Oneerlijk dat ik de enige schuldige ben van mijn vreemdgaan

Q: "Ik ben vreemdgegaan en nu is mijn partner natuurlijk kwaad op mij. Maar het voelt oneerlijk dat ik de enige schuldige ben van mijn vreemdgaan. Hij heeft mij jaren verwaarloosd, werkte heel hard. Ik heb vaak aangegeven dat ik aandacht miste, maar er veranderde...

Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan

Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan

Beste Lisette, Mijn man is vreemdgaan en telkens betrap ik hem weer op leugens. Ik vraag hem steeds eerlijk te zijn, maar dat is hij niet. Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan? Ik heb de eerlijkheid nodig om door te kunnen.Hartelijke groet, E....

Open relatie na vreemdgaan

Open relatie na vreemdgaan

Beste Lisette, Ik ben vijf maanden geleden verliefd geworden op een andere man en vreemdgegaan. We hebben elkaar een paar keer gezien. Ik voelde mij zo schuldig dat ik het aan mijn vriend heb verteld. Die was natuurlijk erg boos en verdrietig. Ik heb de ander...

Partner had affaire met soulmate en wil met haar verder

Partner had affaire met soulmate en wil met haar verder

Q: Beste Lisette, Mijn partner heeft 2 jaar een affaire gehad met zijn soulmate, zoals hij haar noemt. Hij heeft meerdere keren gelogen toen ik vroeg of er iemand anders was. Zij heeft de affaire beëindigd, maar hij bleef contact met haar zoeken met de suggestie samen...

Nog één keer afspreken met minaar of minnares, een goed idee?

Nog één keer afspreken met minaar of minnares, een goed idee?

Beste Lisette, Sinds mijn vrouw erachter kwam dat ik een affaire had, zie ik mijn minnares niet meer. Ik zou haar nog één keer willen zien om te kijken of mijn beeld van haar klopt. Waarschijnlijk heb ik haar geïdealiseerd en helpt het om een realistisch beeld van...

Vreemdgaan vergeven, hoe doe ik dat?

Vreemdgaan vergeven, hoe doe ik dat?

Beste Lisette, Mijn vriendin heeft een affaire gehad en mij daarmee veel pijn gedaan. We zijn nu een jaar verder en het gaat veel beter met ons. Toch vind ik het moeilijk mijn vriendin te vergeven. Ze heeft na mijn ontdekking van het overspel haar minnaar nog een paar...

Wil ik mijn partner verlaten voor een ander?

Wil ik mijn partner verlaten voor een ander?

Beste Lisette, Ik dub al een tijdje of ik mijn partner verlaten zal voor een ander.  Ik heb iemand ontmoet op wie ik verliefd ben. Hij past veel beter bij mij dan mijn vriend. Maar van mijn vriend hou ik ook, maar ik vind onze relatie al een tijd niet fijn. We hebben...

Is mijn vreemdgaande partner narcistisch? 

Is mijn vreemdgaande partner narcistisch? 

Mijn partner is al een aantal keer vreemdgegaan. Een vriendin vraagt zich af of mijn partner narcistisch is. Ik ben erover gaan lezen en twijfel nu. Hij toont wel spijt, maar de spijt lijkt ook niet heel gemeend te zijn. Hij wil het niet over het overspel hebben, ik...

Relatie stoppen na vreemdgaan? 

Relatie stoppen na vreemdgaan? 

Moet je met je relatie stoppen na vreemdgaan? Is een scheiding onvermijdelijk? Of kan een relatie overspel overleven? Mijn ervaring is dat de relatie verbreken vaak niet nodig is en je er zelfs samen sterker uit kunt komen. Er zijn natuurlijk wel uitzonderingen. Die...

Case: Hoe kan ik mijn vrouw weer vertrouwen na vreemdgaan?

Case: Hoe kan ik mijn vrouw weer vertrouwen na vreemdgaan?

Als je partner is vreemdgegaan, is het vertrouwen weg. Hoe kan ik mijn vrouw weer vertrouwen na vreemdgaan, vraagt een klanrt mij. Een terechte vraag: een relatie zonder vertrouwen voelt onveilig en voldoet niet aan een emotionele basisbehoefte in een relatie....

Contact formulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.