tips bij vreemdgaan van jezelf of je partner

Vertellen over vreemdgaan aan familie, vrienden, kinderen, manager?

Vertellen over vreemdgaan aan familie, vrienden, kinderen, manager?

Beste Lisette, Een week geleden ontdekte ik dat mijn man een affaire heeft. Sindsdien staat mijn leven op de kop. Ik slaap slecht, ben afgevallen en kan aan niets anders denken. Op mijn werk functioneer ik slecht en mijn kinderen merken dat mijn man en ik problemen...

Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan

Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan

Beste Lisette, Mijn man is vreemdgaan en telkens betrap ik hem weer op leugens. Ik vraag hem steeds eerlijk te zijn, maar dat is hij niet. Hoe kan ik mijn partner stoppen met liegen over vreemdgaan? Ik heb de eerlijkheid nodig om door te kunnen.Hartelijke groet, E....

Fasen na vreemdgaan, 4 fasen van schok tot herstel

Fasen na vreemdgaan, 4 fasen van schok tot herstel

Vreemdgaan heeft veel impact op je relatie. Het veroorzaakt een relatietrauma en je komt in een emotionele rollercoaster. Het proces van de relatiecrisis na vreemdgaan, van de eerste schok naar herstel, bestaat uit verschillende fasen die ik hier toelicht. Dit zijn de...

Partner had affaire met soulmate en wil met haar verder

Partner had affaire met soulmate en wil met haar verder

Q: Beste Lisette, Mijn partner heeft 2 jaar een affaire gehad met zijn soulmate, zoals hij haar noemt. Hij heeft meerdere keren gelogen toen ik vroeg of er iemand anders was. Zij heeft de affaire beëindigd, maar hij bleef contact met haar zoeken met de suggestie samen...

Nog één keer afspreken met minaar of minnares, een goed idee?

Nog één keer afspreken met minaar of minnares, een goed idee?

Beste Lisette, Sinds mijn vrouw erachter kwam dat ik een affaire had, zie ik mijn minnares niet meer. Ik zou haar nog één keer willen zien om te kijken of mijn beeld van haar klopt. Waarschijnlijk heb ik haar geïdealiseerd en helpt het om een realistisch beeld van...

Je affaire partner missen, 10 adviezen

Je affaire partner missen, 10 adviezen

In mijn praktijk merk ik vaak hoe moeilijk het voor cliënten is om je affaire partner los te laten. De verliefdheid gaat maar niet over, je blijft je affaire partner missen, dat kan zwaar zijn en voor twijfel zorgen. Liefdesverdriet is heftig. Hoe ga je daarmee om? 10...

Vreemdgaan vergeven, hoe doe ik dat?

Vreemdgaan vergeven, hoe doe ik dat?

Beste Lisette, Mijn vriendin heeft een affaire gehad en mij daarmee veel pijn gedaan. We zijn nu een jaar verder en het gaat veel beter met ons. Toch vind ik het moeilijk mijn vriendin te vergeven. Ze heeft na mijn ontdekking van het overspel haar minnaar nog een paar...

Vaak vreemdgaan

Vaak vreemdgaan

Vreemdgaan zie ik als iets wat kan stoppen, waar je van kunt helen, wat zelfs tot groei kan leiden en wat je relatie kan overleven. Maar geldt dit ook als je partner vaak vreemdgaat? Misschien is hij onlangs vreemdgegaan en was dat al vaker gebeurd?  En waardoor gaat...

Hoe verder na vreemdgaan, 10 stappen

Hoe verder na vreemdgaan, 10 stappen

Vreemdgaan heeft veel impact. Als het je overkomt, kan je het gevoel hebben dat dit niet meer goed komt. Maar het hoeft niet het einde van je relatie te betekenen. Hoe kun je verder na vreemdgaan? In deze blog leg ik uit wat de belangrijke stappen daarbij zijn, zoals...

9 tips voor herstel na vreemdgaan

9 tips voor herstel na vreemdgaan

Vreemdgaan kan tot grote problemen leiden. Voor jezelf, je partner en je relatie. Ik heb 9 tips voor herstel na vreemdgaan op een rij gezet om je op weg te helpen bij deze moeilijke situatie. 1. Zorg goed voor jezelf, voor veerkracht. Er is geen snelweg uit deze...

Oorzaken van vreemdgaan

Oorzaken van vreemdgaan

Je kunt op verschillende manieren kijken naar oorzaken van vreemdgaan. Als je partner vreemdgaat wil je weten wat hem of haar dreef. En als je zelf vreemdgaat wil je het misschien ook wel weten. De inzichten bieden handvatten om vreemdgaan in de toekomst te voorkomen....

Vertrouwen herstellen na overspel, 11 tips

Vertrouwen herstellen na overspel, 11 tips

Overspel schaadt het vertrouwen ernstig. Liegen over ontrouw maakt het nog erger. En je partner niet vertrouwen is moeilijk. Hij of zij moet juist je veilige haven zijn in plaats van een bron van onveiligheid en stress. Hoe kun je vertrouwen herstellen na overspel en...

Contact formulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.