Whatsapp advies, binnen 24 uur antwoord

Whatsapp advies

Zowel bestaande klanten die veel stress hebben of mensen die ik nog niet ken en dringend behoefte hebben aan hulp, help ik ook met Whatsapp advies. Je kunt mij informatie over de situatie mailen en je vraag. Soms stel ik eerst nog wat meer vragen voor ik advies geef. Ik reageer binnen 24 uur. Uiteraard is de crisis met een advies niet bedwongen, maar met de stress is een deskundig advies fijn en helpend.

Na een whatsapp advies, kun je een vervolg afspraak maken voor coaching of relatietherapie, of zelf verder met de inzichten en handvatten die je hebt gekregen en eventueel later nog eens een app sturen.

Kosten

De investering voor whatsapp advies is €25 per advies incl BTW. Je krijgt een tikkie en een factuur per mail via een neutraal mailadres en met neutrale omschrijving.

Waarom bij mij?

Ik ben gespecialiseerd in hulp bij problemen rondom vreemdgaan en verliefdheid op een ander. Ik ken de hevige dynamiek die er vaak bij komt kijken, de emotionele rollercoaster. Ik gebruik technieken uit crisismanagement, diepgaande relatietherapiemethoden zoals EFT en oplossingsgerichte coaching. Voor de meeste mensen is overspel en verliefdheid op een ander taboe. Er komt vaak schaamte bij kijken. Er niet over praten maakt het vaak nog lastiger, je gaat je dan ook alleen voelen. Met mij kun je praten, ik luister zonder oordeel. Ik help je graag verder te komen.

Waarom whatsapp advies?

Door stress kan het moeilijk zijn te bepalen wat je nu moet.
Vooral als je niet kunt wachten op een afspraak is dit een tussenoplossing.
Of als extra service naast een coachings- of relatietherapie-traject. 

Waarom is het zo lastig?

Overspel zorgt voor veel stress. Bij stress, maar ook bij verliefdheid, werkt je prefrontale cortex minder goed. Je emotionele brein is overactief en verlamt als het ware de prefrontale cortex een beetje. Je komt in een vecht-, vlucht of bevries-staat. Dat leidt vaak niet tot weloverwogen keuzes en gedrag, die goed zijn op de lange termijn.

Onze prefrontale cortex is het deel dat zorgt voor overzicht, relativering, oplossend vermogen. Kortom: je hebt het nodig om in zoiets belangrijks als een relatie goede besluiten te nemen en de juiste dingen te doen. Daarnaast is het niet altijd eenvoudig om te bepalen wat wijs is om te doen. Iemand erbij betrekken die wel het hoofd koel houdt en ervaring heeft met dit probleem, kan fijn en goed zijn.    

  Voordelen van whatsapp advies

  • Je krijgt snel antwoord, staat er niet meer alleen voor
  • Ik ben gespecialiseerd in hulp bij problemen rondom vreemdgaan
  • Ik ken de dynamiek, emoties en vele aanleidingen
  • Ik ben ervaren, betrokken en warm en werk grondig
  • Ik werk met bewezen methoden.